26 February 2009

SAMBUT AWAL 2 JAM













hepi besday to me...hepi besday to me...
hehehehehe...nyanyi lagu tuk diri sendiri...
ri ni besday aku....yg ke brp?? oohhh...dah tua arrr...
ooo...jgn heran n terkejut lak yer...
besday ari ni...tapi gambar bila lak yg ditempek tu...
sedangkan besday girl elok jer dtg opis...
ooo...kalau nk tau....asben sy blk keje magrib smlm...
tup2 ajak pi cari kek...
katanya sok (katakan ari ni laa) dia blk keje lewat skit...
so...siap2 bih kurg terus nuju ke tesco...
dia tanyer nk beli kek aper??
aku ni ngikut ajerrrr.....gitu gini...
dpt la sebijik kek kat secret recipe...
huhuhu....sekala sekala kan...
kat situ pening paler aku nak milih kek...
dia nak kek lain, aku nak kek lain...
huhuhu...patutnya ikut kepala besday girl la kan...
hahahaha....last2 sepakat amik kek hazelnut cheese...
bolehla tahan sedap...ikutkan x brape gemor cheese cheese ni...
mkn seketul pun dh geli tekak aku...hahahaha....
tapi sbb org dah sponsor...mekasihhh la byk yer abg....
smpai2 umah tanyer asben...bih nak potong kek ni??
ikut ajerlah, katanya....nak potong skrg pun bolehhh...
hahahaha...kelakor jerrr...korg tau....
lum masuk 26hb kami dedua dh ngap kek tu 2 ketul...
maknanya kurang 2 jam aku dah celebrate besday aku...
siap2 tiup lilin lagi....hiksss...
hentam ajer laaa.....
oooo ye...sabtu ni insyallah kami nak ke cameron...
saje jln2...dah lame x jln berdua-duaan....

17 comments:

Purpleheart said...

Epi besday, eee kek tu buat jadi lapar je.. selamat berhanimun ye.

Mira said...

hepi birthday kak!

sedapnya kek secret recipe... yummy!

risanur said...

hepi besday...

PuteriSatu said...

mak aih....SR tuh...RM70.++ tuh...mahalnyee....aku gak la yang melopong tak makan secubit kek pun besday aku kali nih....

p/s ~ mana bahagian kek tuh tuk aku ngan Aqilah??? ceeeh..kedekut ko...

mamafif said...

eppy bday...selamat berhanimun di cameronn....kami plak akan ke langkawi,...

Fadh said...

selamat hari lahir...moga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu...ko nak gi CH...dah ada tempat bermalam? aku ada member kat sana yang boleh bagi half price kat ko...ko nak tak? kalau nak ko mintak no phone aku kat kasihlatifah78 dan aku akan uruskan...

@_da said...

Selamat Hari Lahir Kak RM... Moga panjang umur, murah rezki, n bahagia selalu di samping cik abang.... aminnnn

tulip said...

hepi besday...

DYLA said...

wah wah wah kak, hepi besday.....

kak, pe hadiah thn ni?

^ez^ said...

happy besday kak..hehe..
slamat berbulan madu lagik.hehehee

masviona said...

hepi besday to u....:)

ija said...

hepi besday kak
may allah bless u always
hope termakbul segala doa-doa mu itu
insyaallah..aminnn

mama_Lieya said...

hepi besday...

hait....makan kek cheese...tak kan dah hilang kot niat nak diet?

hehe

♥ adLya ♥ said...

hepi bday akak n kak kembo..hehhe.. dah beso smbt bday ngn asben masing2 kan.. saya pun centu le gamaknye nanti..kena lak thn nih kembo kt swak..aduss br berangan nk potong kek sesama..eceh masa dok dekat xde pun nk wat centu..hahaha...
btw semoga bahagia selalu...n selamat bergembira kt cameron nti..besttt...

Masy said...

ni kek baru ni.. sedap hehe

epy sebeday kak!~

ArELeEz said...

epi buzzday to u! age is just a number. so, don't worry, be hepi, ok! ;)

CuTeMiUt78 said...

huah..huah..huah.. hadiah besday g kat cameron ya.. honeymoon lagi