30 July 2007

Stop Sementara Waktu....

Bukan tujuan nak stop berblog ni utk selamanya, tapi mungkin atas byk sbb lain yg patut aku dulukan...byk mende lain yg patut aku prepare dlm waktu terdekat ni, bukan preparing utk wedding aku jerr, tapi jugak disebabkan kerja yg agak bertambah kat opis aku nihhh, satu lagi sbb musababnya wat aku x dpt bagikan masa utk berblog, sbb byk web yg perlu aku layari lately nihhh, pcm terutamanya....tapi chatting still on, hehehehe....utk kengkwn sumer, nanti bila aku dah mula mengganas, aku gtahu korg sumer yerr...take care utk sumer....jumpa lagi....maybe amik masa seminggu jer kot aku stop berblog nihhh...hehehehe....

17 comments:

minnie said...

wokey... Akan kunantikan....

kakLuna said...

ooo..camtu...hehe,takpe..

s * h * i * m * a * h * z said...

erm.. tak syiok la gitu.. takpela.. kan ku nanti penuh sabar.. :P

Shamsul's Family said...

selalu masuk pcm?? guna nickname apa?

ween said...

bila nak stat balik nih???

Masy said...

PCM tu ape?

achik said...

berita paham.. ;)

zamdee said...

mana leh stop.. taip skang, tak kira, taip sekaranggggg :p

ILA said...

he elehhhhh!!!!
(lambang x tau nak ckap aperrrr..yg pnting bila aku jerit kat Ym nanti, jgn pula kau x mjawabnya)hehekkkk~~~

Kak Lady said...

Rafflesia...selamat bercuti sementara...jgn lupa kat kita tau...

Mama Risyiariana said...

huishhhhhh...ko sibuk RM?????tonyoh2 mata...betulllahhhh...hihihi...

13may said...

selamat selamat :)

::QasiehFirdaus:: said...

wah.. dah lame kite tak YM same.. tak pe,, kite ni pun dah lame tak mengganas neh,,. tunggu minggu depan.. huahua

Sunan_Jati said...

Akan kunantikan....

NBK466 said...

Ingatkan den sorang yg TERSTOP blog sementara...anyhow selamat menguruskan segalanya utk hari bersejarah anda...

DiaHarris said...

jgn stop terus sudah..

akirasuri said...

oh oh!
jaga diri ek kak zana :p